Godkendte
hundepassere

Alle vores hundepassere er nøje udvalgt og kvalitetssikrede gennem en individuel godkendelsesproces. Pasningen foregår i hundepasserens eget hjem - eller hos dig, hvis du ønsker det.

Din hund bliver behandlet som et familiemedlem med daglige ture, leg og masser af kærlig opmærksomhed. Du får beskeder og billeder undervejs så du ved, at din hund har det godt.

Du kan læse bedømmelser fra andre hundeejere, før du vælger din hundepasser.

24/7 
support

Om du er hundeejer eller hundepasser, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Det kan være du kan finde svar på dit spørgsmål i vores FAQ og ellers er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 8172 3800 eller skrive en mail til info@dogley.com

Dyrlæge
dækning

For at give hundeejere og hundepassere størst mulig tryghed er alle hunde der bliver passet via Dogley, omfattet af vores dyrlægedækning ved ulykker og akut sygdom. Hvis en hund, som bliver passet via Dogley, bliver akut syg elller kommer ud for en ulykke dækker vi udgifterne til dyrlægebesøg.

Hvis uheldet er ude, er det en ekstra tryghed for dig og for hundepasseren. Læs mere om vores dyrlægedækning her

Sikker
betaling

Alle betalinger skal foregå gennem Dogley, og du kan derfor altid være sikker på en kontrolleret og beskyttet process. For både hundeejer og hundepasser giver det tryghed og sikkerhed for, at alle aftaler bliver overholdt. 

Hvis du ønsker at vide mere om vores betaling og andre vilkår på Dogley, kan du læse mere her