Til hundeejer: Gode råd til privat hundepasning hos Dogley

 1. Medbring altid nok foder til hele opholdet - hellere lidt for meget end for lidt.

 2. Giv altid dine kontaktoplysninger til din hundepasser, så du kan få beskeder om, at din hund har det godt under pasningen, og så du kan kontaktes i nødstilfælde.

 3. Giv din hundepasser oplysninger om din hunds dyrlæge og alle relevante oplysninger om hundens sundhedstilstand.

 4. Når du afleverer din hund - særligt hvis det er første gang hos hundepasseren - skal du give dig god tid (mindst 30 minutter) til at introducere hunden til hundepasseren. Er det første gang, du bruger hundepasseren, anbefaler vi altid, at du arrangerer et “Hils på”-møde forinden pasningen.

 

Hvad skal du gøre og hvornår?

1. Når du booker en pasning

 • Tjek hundepasserens profil, før du foretager en booking. Du skal sikre dig, at hundepasseren og omgivelserne vil passe din hund (boligens størrelse, hundepasserens egen hund, børn, antal daglige gåture osv). Husk at det skal være en god oplevelse, især for din hund.

 •  Tjek bedømmelser fra andre medlemmer og se, hvad de synes om hundepasseren.

 • Bestil kun hundepasning hos en hundepasser, som du er tryg ved. Hvis du er tvivl om noget eller har spørgsmål, kan du altid sende en forespørgsel og få svar, inden du booker pasningen. Hvis det ikke er nok, kan du bede om et “Hils på”-møde hos hundepasseren, så du føler dig helt sikker.

 • Får du ikke svar fra en hundepasser indenfor 1-2 dage, er du velkommen til at tage kontakt til en ny. Du kan annullere din booking under "mine bestillinger". 

 

2. Før pasningen (når bookingen er bekræftet)

 • Forbered alle de nødvendige ting som din hund skal have med, mens den bliver passet (mad, godbidder, legetøj, evt. medicin osv.). Husk altid at medbringe ekstra mad, i det tilfælde dine planer ændres, eller du bliver forsinket ved afhentningen.

 • Giv hundepasseren alle de relevante oplysninger om din hund (gode og dårlige vaner, sove- og spisevaner, sygdomme, allergi, evt. medicin osv.).
 • Hvis det er første gang, at din hund skal passes hos en ny hundepasser, bør du arrangere et “Hils på“-møde forinden pasningen (kan være samme dag eller lige før pasningen). På den måde får du sikkerhed for, at din hund vil trives, mens den bliver passet.

 

3. Under "Hils på"-mødet

 • Bevar roen. Opfør dig på samme måde, som hvis I besøger en ven.

 • Lad din hund forstå, at hundepasseren er en ven (hundepassere opfordres til at lege med hunden og give den lidt godbidder, når den hilser på). På denne måde vænnes din hund gradvist til omgivelserne, mens du er til stede.

 • Lad hundepasseren styre forløbet og vis din hund, at hundepasseren bestemmer.

 • Lad først hundepasseren vise din hund rundt i huset, mens den er i snor, og du er til stede, og lad den efterfølgende gå på opdagelse på egen hånd.

 • Gå fra hunden uden at den opdager det, f.eks. mens den leger. På den måde bliver det den bedste aflevering for din hund.

 

4. Mens din hund bliver passet

 • Nyd din ferie! Som hundeejer savner du sikkert din hund, men du kan være helt tryg ved, at den har det godt, og at alt er i orden hos din hundepasser.

 • Hundepasseren skal have dine kontaktoplysninger under ferien, så du kan kontaktes, hvis der bliver behov for det. Dogley opfordrer vores hundepassere til løbende at holde dig informeret med beskeder og billeder, så du kan se, at din hund har det godt mens den bliver passet. Oplys også hundepasseren om jeres dyrlæge, hvis der skulle opstå en nødsituation.

 

5. Hundens brev - tjekliste til din Dogley booking

Hent og print denne nyttige tjekliste inden din hund skal passes. Hent PDF her.