Om Dogley

Dogley er det hundevenlige alternativ, når din hund skal passes. Vi gør det nemt for dig at finde søde og ansvarsfulde hundepassere, som gerne vil passe din hund i trygge private omgivelser. Så er det slut med bure og den manglende menneskelig kontakt.

Find en godkendt hundepasser tæt på din bopæl. Book pasning og betal online på Dogley, så er din hund også dækket af vores dyrlægedækning under pasningen. For os handler det om hundens bedste - og god samvittighed til dig mens den bliver passet. Alle vores hundepassere er hundeelskere som har lyst til at passe 1-2 hunde i eget hjem eller hjemme hos dig. Vi sørger for at skabe forbindelse mellem hundeejere og hundepassere og for alt det praktiske. Dogley gør det trygt og sikkert for alle parter.

Dogley har 4000 godkendte hundepassere og er Danmarks største mødested for privat hundepasning. Vi er en 100% dansk virksomhed med dansk support og med kontor på Østerbro i København.

Idéen bag

Thomas Keller fik ideen til Dogley efter flere forsøg på at finde god feriepasning til familiehunden Molly. Hun var bestemt ikke interesseret i at være på hundepension, hvor hun savnede menneskelig kontakt og opmærksomhed. Thomas tænkte at det måtte være muligt at skabe en løsning, hvor hundeejere hjælper med at passe hinandens hunde, og hvor booking og betaling finder sted i organiserede rammer på nettet. Det blev startskuddet til Dogley, som nu er lanceret i Danmark, Sverige og Norge.

Holdet

Dogley er stiftet og drevet af hundeelskere.
For os handler det om hundens bedste, og om at gøre livet som hundeejer nemmere. 

Thomas Keller

CEO

Grundlægger af Dogley og daglig leder.

Peter Troensegaard Jensen

CMO

Ansvarlig for markedsføring i Dogley

Elisabeth Nürnberg

Kommunikationsansvarlig

PR/Kommunikation og blog-skribent.

Partnere

Vi samarbejder med en række partnere, der deler vores vision og som medvirker til at gøre privat hundepasning til en tryg oplevelse for alle parter.

Danish Kennel Club

Sammen med Dansk Kennel Klub har vi udviklet et kursus for private hundepassere, som vi jævnligt afholder hos Dansk Kennel Klub i Solrød.

Evidensia Dyrehospitaler

Vi samarbejder med Evidensia som har dyrehospitaler i hele Danmark. Opstår der problemer i forbindelse med en hundepasning, kan du som hundepasser altid kontakte en dyrlæge hos Evidensia på tlf. 4615 1525.

Skal du på ferie eller bare have hjælp
til luftningen af din hund?

På Dogley finder du flere forskellige typer tjenester, så du altid kan finde en
løsning, som passer til dit behov.

SE VORES TJENESTER